Produse
Sisteme adresabile
SmartX

PH SVESIS: seria SmartX

Centrale analog - adresabile de avertizare la incendiu, seria SmartX, cu o bucla si 16 sau 32 zone logice, cu indicatoare LED pe panoul frontal, protocol Hochiki ESP (127 dispozitive pe bucla).
detalii
Centrale Adv. Electronics

ADVANCED: seria MxPro

Centralele ADVANCED ofera solutia multiprotocol ideala pentru echipamente analog - adresabile de alarmare la incendiu.
MxPro include doua game: MxPro5 si MxPro4. Ambele sunt disponibile in format 1 - 8 bucle, dispun de certificare EN54, p2 si 4 si sunt compatibile cu protocoalele Apollo, Argus, Hochiki si Nittan.
detalii
Kentec: seria Syncro AS

Kentec: seria Syncro AS

Centralele analog-adresabile cu 1~2 bucle din seria Syncro AS, impreuna cu echipamentele conexe (panouri programabile Syncro Ident, repetoare Syncro View), utilizeaza electronica de varf pentru a oferi un sistem de avertizare la incendiu flexibil, fiabil, cu integritate sporita.
detalii
Senzori adresabili Hochiki

Senzori adresabili - Hochiki

Inteligenta, designul si sensibilitatea crescuta a produselor marca Hochiki, combinate cu tehnologia de ultima generatie, sunt doar cateva dintre caracteristicile ce fac din gama senzorilor analog-adresabili cea mai buna alegere pentru sistemul dvs. de avertizare incendiu.
detalii
Sirene/Lampi Hochiki

Sirene/Lampi Hochiki alimentate de pe bucla

Produsele si accesoriile audio/vizuale Hochiki permit integrarea completa si au o flexibilitate excelenta, datorata sistemului de alimentare de pe bucla si a controlului prin intermediul centralei.
detalii
Module Hochiki si accesorii

Module Hochiki si accesorii

Gama variata de module Hochiki si accesorii specifice
detalii
Butoane incendiu adresabile

Butoane incendiu adresabile

Inteligenta, deisgn-ul si viteza de raspuns sunt doar cateva dintre facilitatile ce fac din butoanele adresabile de incendiu marca Hochiki cea mai buna alegere.
detalii
Bariere de fum

Bariere de fum Hochiki

Bariere de fum Hochiki
detalii
Accesorii programare

Accesorii programare

Accesorii programare
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieshopitec